Lego in de klas!

We bouwden heel wat met de lego en zo leerden we over zonne-, wind- en waterenergie. Goed gedaan allemaal!

Carnaval op school

Enkele sfeerfoto’s van de gekke week op school. We sloten deze af met een leuke winterwandeling en de nodige sneeuwpret!

Theelichtjes uit klei

Tijdens de donkere dagen mag het extra gezellig zijn. We knutselden daarom theelichthouders uit klei. Hopelijk hebben ze een mooi plaatsje gekregen!

Eén tegen allen: Halloween

Vrijdagnamiddag speelden we met de hele klas één tegen allen. Hierbij kregen de leerlingen verschillende opdrachten in het thema Halloween. Ze vormden zelf twee groepen en verdeelden daarna de taken onder elkaar. Bij sommige opdrachten moesten ze dan weer goed kunnen samenwerken. Enkele sfeerfoto’s …

Schoolreis: Technopolis

Op vrijdag 2 oktober gingen we met de derde graad op schoolreis naar Technopolis. Daar konden de kinderen een hele dag experimenteren. Wat was het een leuke dag!

Belevingsloop Soeverein

Na onze fietstocht konden we ons verder opwarmen met enkele dansjes. Daarna begonnen we aan het hindernissenparcours. Dat ging heel vlot! Vervolgens leerden we nog wat technieken van hockey. Ten slotte begonnen we vol goede moed aan onze wandelzoektocht door de Sahara. We stopten ook even om te picknicken. Toen we aankwamen aan de Soeverein […]

IK en JIJ is samen WIJ

Naar aanleiding van het maandthema kregen de leerlingen een knutselopdracht waarbij ze hun creativiteit de vrije loop konden laten. Met behulp van 4 foto’s van leerlingen uit de klas moesten ze een nieuw gezicht creëren. Achteraf konden ze raden welke leerlingen er in het werkje gebruikt werden. Er werd heel wat gelachen!