Sinterklaas kapoentje …

Op woensdag 4 december was het eindelijk zo ver. De Sint kwam onze klas een bezoekje brengen.
Hij bracht heel wat leuke dingen mee uit Spanje. Zo kregen we nieuwe koptelefoons en knutselgerief.
Diezelfde dag besloten we ook onze zelfgemaakte schoen te zetten.
Toen we ’s morgens in de klas kwamen, zagen we dat de Sint onze schoentjes ook nog eens gevuld had. We moesten toch wel héél flink geweest zijn!

Dank u Sinterklaas & Zwarte Piet!

Superheldentijd!

Op donderdag 3 oktober 2019 gingen we met onze klas op bezoek bij Akindo. Hier dansten de kinderen de ‘Goed gevoel dans’ en mochten we ook de dieren voeren. Alles stond in het teken van het fonds ‘GavoorGeluk’ dat er wil voor zorgen dat alle kinderen zich goed voelen in hun vel. Hierbij werden de Goed Gevoelstoel en de Warme William voorgesteld. We mochten deze ook meenemen naar onze klas. Onze Warme William zal ook luisteren naar alle kindjes en al hun geheimen bewaren.

Voor wie thuis nog eens wil dansen op het liedje.
https://www.youtube.com/watch?v=B039PHmWK_I&feature=youtu.be


Stem ons naar de Efteling!

Kijk ze maar eens schitteren, onze (b)engels van het eerste leerjaar. Wij doen ook dit jaar mee met de wedstrijd van Het Belang van Limburg. Hiermee kan het eerste leerjaar een uitstap winnen naar de Efteling. Er kan nog gestemd worden tot en met zondag 29 september 2019.
Alvast een dikke merci van deze 9 snoetjes!

Stemmen kan via deze link

https://www.hbvl.be/eersteklasje

Welkom!

Welkom in het 1e en 2e leerjaar. We maken er samen een monsterlijk goed, leuk en leerrijk schooljaar van! Juf Sanne en Juf Dorien