Lezen, lezen, lezen

Dat er ook in de vakantie gelezen wordt, wordt hier bewezen. Dikke duim voor Gio!!!

En ook een heel dikke duim voor Milo. Het stond nochtans niet op de leesbingo, maar voorlezen aan je hondje mag er zeker en vast ook bij!!! Toppie!

In verkleedkleren met een zaklamp in je bed lezen. Hoe heerlijk kan lezen zijn 😉

Juf Eline

Sinds maandag is juf Eline weer in de klas. Misschien hebben de kinderen er thuis al eens iets van gezegd. Zij komt nog tot en met 6 december naar onze klas om haar stage in het eerste leerjaar te volbrengen.

Heksennamiddag

Op donderdagnamiddag knutselden onze kinderen samen met de kinderen van het tweede leerjaar een heleboel heksenspullen bij elkaar. Pas maar op dat de kinderen deze trukendoos thuis niet openen, of je zou zomaar eens in een kikker kunnen veranderen.

Drama in de klas :-)

De kinderen mochten vandaag toneel spelen. Als schrijven nog niet helemaal lukt, moeten we ons op andere manieren uitdrukken … toch? Ze hadden er alleszins veel plezier in. Sommige kinderen bleven echter liever op de achtergrond en dat hebben we gerespecteerd uiteraard.

Een nieuwe juf?

Deze week is er een nieuwe juf in de klas. Is juf Anja ziek misschien? Neen hoor, deze week is er een stagiaire in de klas. Juf Eline, komt de hele week onze bengels onderwijzen. En dan heeft juf Anja weer eens tijd om een fotootje te posten. Geniet mee van het rekencircuit dat ze vandaag speelden. Oefenen zonder dat ze het zelf weten 😉