Heksennamiddag

Op donderdagnamiddag knutselden onze kinderen samen met de kinderen van het tweede leerjaar een heleboel heksenspullen bij elkaar. Pas maar op dat de kinderen deze trukendoos thuis niet openen, of je zou zomaar eens in een kikker kunnen veranderen.

Drama in de klas :-)

De kinderen mochten vandaag toneel spelen. Als schrijven nog niet helemaal lukt, moeten we ons op andere manieren uitdrukken … toch? Ze hadden er alleszins veel plezier in. Sommige kinderen bleven echter liever op de achtergrond en dat hebben we gerespecteerd uiteraard.

Een nieuwe juf?

Deze week is er een nieuwe juf in de klas. Is juf Anja ziek misschien? Neen hoor, deze week is er een stagiaire in de klas. Juf Eline, komt de hele week onze bengels onderwijzen. En dan heeft juf Anja weer eens tijd om een fotootje te posten. Geniet mee van het rekencircuit dat ze vandaag speelden. Oefenen zonder dat ze het zelf weten 😉

Samen lezen

Wist je dat de kinderen van het eerste leerjaar ook dit jaar weer een peter/meter hebben uit 4A? Ze lezen samen en helpen elkaar waar nodig. Kijk maar eens naar deze foto’s.

We zijn er klaar voor.

Dag jongens en meisjes van 1A,

ons klasje is er klaar voor. Het moet enkel nog opgevuld worden met 25 vrolijke, blije snoetjes en een enthousiaste juf.

Tot snel allemaal, groetjes van juf Anja