Vakantie leesbingo

Dat er ook in de vakantie door onze bengeltjes goed gelezen wordt, mogen deze leuke foto’s bewijzen. De meest knotsgekke plekjes stonden op onze leesbingo en aan de snuitjes van de kinderen te zien, vinden ze het erg leuk. Proficiat!!

Lezen, lezen, lezen

Dat lezen ook superleuk kan zijn, bewijzen de kinderen terwijl ze deze ‘leesspelletjes’ aan het spelen zijn. Ze hebben zelf niet door dat ze zo weer hard aan het oefenen zijn voor lezen. Van dobbelsteenlezen, tot tekenen wat je leest … Kijken jullie even mee?

Leeskwartiertje

Nu die eerste letters en woorden gekend zijn, kunnen onze jongens en meisjes ook meedoen met het leeskwartiertje van de school. Kijk maar eens hoe gezellig ze het maken tijdens deze momentjes. Tof hè.

Zwemmen

Vandaag was onze eerste zwemles met de klas. Op het allerlaatste nippertje ben ik erin geslaagd om nog enkele foto’s te maken in het bad. Vergeef me als uw oogappel net niet op de foto staat. Ik vond het een ietsiepietsie belangrijker om ze effectief in de gaten te houden 😉 Ze deden het weer […]

Onze klas!!

Beste ouders, de eerste twee weken zitten er op. En iedereen is supergoed gestart. We zijn erg trots op de kinderen van ons klasje!! Vandaag maakten we een foto voor ‘HBVL’. 23 september zullen jullie kinderen dan ook stralen in de krant. Veel groetjes, juf Lieve en juf Anja