Uitstap naar de bib

Na vele keren van uitstellen door de bib omwille van de coronamaatregelen, mochten we dan uiteindelijk toch ons bezoekje aan de bib van Lommel doen. Sommige kindjes kenden hun weg al aardig daar, voor anderen was het de allereerste keer dat ze voet gezet hebben in de bib. Isabelle heeft de kinderen getoond waar ze … [Lees meer]

Leesbingo

Dat er ook in de vakantie gelezen wordt, werd me duidelijk gemaakt met enkele heerlijke, knotsgekke foto’s!! Wat deden jullie dat weer goed zeg!! Dikke duim.

Coronaluis

Beste ouders, dat we het ernstig meenden met de luis, mag blijken uit onderstaand bewijsmateriaal. Alle kindjes hebben hun hoofdjes laten scannen met onze gespecialiseerde luizenscanner en het resultaat daarvan zal ik per foto toevoegen. Spannend hoor!!

Hoekenwerk

Elke vrijdagnamiddag doen we hoekenwerk in de klas. En dus ook op deze carnavalsdag. Een beetje extra gek dus.

Carnaval vieren doen wij zo

Gek doen, is eigenlijk onze tweede naam. Kijk maar mee hoe de kinderen (en juf) van het eerste leerjaar zich amuseren met carnaval.

Bijna, bijna, bijna …

en dan is de Sint weer jarig. Wat een feest!! Maar … jee o jee … één van de pieten heeft het paard van de Sint ‘gewassen’ met mayonaise. Nu is de Sint op zoek naar de fopjespiet die dit gedaan heeft. Hij heeft onze kinderen uitgeroepen tot ware speurneuzen om dit mysterie mee op … [Lees meer]