Opdrachten week 3 ( 30 maart – 5 april )

Dag zorg+’ers, het is tof dat de echte growies onder jullie ook de zorg+taken maken.👍Jullie krijgen van de juf of meester al zoveel werk 😉 en thuis werken, is toch wel wat anders dan in de klas.

Hieronder vinden jullie de taken voor volgende week. Mochten er vragen zijn, mail je maar : danielle.slegers@lkb-net-be en ik antwoord zo vlug mogelijk. Ook je gemaakte oefeningen mag je naar dit adres mailen.

Hou jullie goed ! Groetjes juf Danielle

Foto’s lego

Deze broers maken elke dag precies een bouwwerkje ?

Goed bezig jongens!

Nog lego foto’s

Er zijn weer enkel bouwers bezig geweest. Knap gedaan jongens !! Wanneer sturen de meisjes eens een foto door ?

Lego fun

Er is nog iemand creatief geweest met lego. Kijk maar 😉

Nieuwe opdrachten (week 2)

Dag allemaal,

Ik hoop dat jullie de eerste week goed doorgekomen zijn. Hier is het soms ook zoeken, hoor!

Voor elke groep heb ik een aantal werkblaadjes ingescand. Hopelijk zijn ze duidelijk, want mijn scanner thuis is niet zo goed, maar ik moet ook in mijn kot blijven hé en kan het nergens anders gaan inscannen.

Je vindt hier de nieuwe opdrachten voor deze week, zowel voor rekenen als voor taal. Druk op de juiste download, print en je kan beginnen. Veel zoekplezier!

Het zou fijn zijn als jullie de blaadjes ingescand zouden terugsturen. Een foto maken en doorsturen mag ook. danielle.slegers@lkb-net.be

Bloemen uit Zwitserland

Dag zorg+’ers van de 3de graad,

Als jullie al aan de opdracht van de ‘ bloemen uit Zwiserland’ gewerkt hebben, zullen jullie gemerkt hebben dat er één familienaam van bloemen te kort is. Een ijverige leerling mailde het me door! Die familie is de ‘gentiaanfamilie’. Daar wordt in de opgave niets over verteld en dit had ik moeten doorgeven … Oeps foutje van de juf! Hopelijk kunnen jullie nu verder.

Als jullie nog vragen hebben, mogen jullie me altijd een mailtje sturen. danielle.slegers@lkb-net.be

Maandag komen er nieuwe opdrachten voor rekenen en taal.

Groetjes en blijf maar gezond allemaal !

Foto’s lego fun

Wat was ik blij met deze toffe foto’s in mijn mailbox. Levi bouwde een mooie bloem en Rune iets om door te kijken. Knap gedaan jongens!

Zorg+ taal 3de graad

Dag zorg+ers, ik heb een tweetal taken voor jullie in gescand. Speciaal voor de kinderen van het 6de de opdracht van de bloemen uit Zwitserland 🙂 Als jullie ze thuis kunnen afdrukken, kunnen jullie ermee aan de slag. Volgende week volgen er nog andere taken.

Veel plezier ermee. Groetjes juf Danielle

Foto’s legofun

Deze 2 bouwers hebben al een tuin en een boot ontworpen. Wie stuurt er ook een foto door?