Alaaf!

Met carnaval in het vooruitzicht, knutselden we afgelopen vrijdag een muziekinstrument.
We timmerden er goed op los!
Af en toe een tikje op de vingers hoorde erbij … 😉

En … we hebben gewonnen!

We kregen leuk nieuws van juf Dorien. We hebben namelijk gewonnen met de wedstrijd van Flying Tiger. Voor elk kind van onze klas was er een aftelkalender en dat vonden wij super!

Wedstrijd: griezelen met afval!

Maak iets creatiefs met afval en dit in het thema Halloween.

Dat was de opdracht die de kinderen twee weken geleden kregen. Ze werden verdeeld in groepjes en konden hun creativiteit de vrije loop laten. Al vlug merkten we op dat iedereen een spookkasteel ging knutselen. De andere kinderen van onze school konden daarna stemmen op het spookkasteel dat ze het mooist vonden. De prijs ging naar “Het Killerhuis”.
Flink gedaan jongens en meisjes!

De juf stuurde ook een foto van het Killerhuis in voor een wedstrijd van Flying Tiger. Wie weet winnen we deze ook wel! Spannend!!

De winnaars met hun Killerhuis!

Werkplaatsen verkennen

‘In de buurt’ is de naam van ons nieuwe WO-thema. Daarom trokken we erop uit in onze wijk, Werkplaatsen. Er was een heleboel te zien en dat hebben we zelf vastgelegd met de iPad. Kijk maar eens waar we allemaal geweest zijn …

Meten = weten

Tijdens de les metend rekenen gingen we per 2 aan de slag met verschillende meetinstrumenten (rolmeters, grote/kleine latten, lintmeters …) en herhaalden de centimeter en de meter. Leuk hoor!

Een blik in onze klas

Op onze eerste schooldag hebben we al ‘hard gewerkt’. Kijk maar!

Brave kinderen in 3B …
en harde werkers …
of toch niet?!