Belangrijke mededeling

Beste ouders,

Zoals jullie waarschijnlijk al op het nieuws gehoord hebben zijn er voorstellen om vanaf 2 juni weer heel wat te veranderen in de scholen. Ik wil jullie even laten weten dat wij weer volop aan het puzzelen zijn om de maatregelen zo goed mogelijk op te volgen. Wij gaan proberen om alle kinderen van de lagere school, twee hele dagen naar onze school te laten komen en onze kleutertjes weer voltijds te laten opstarten. Zolang jullie van ons geen brief ontvangen hebben met de nieuwe richtlijnen blijven we gewoon doorgaan zoals het nu is. Maar de huidige planning gaat dus wel veranderen.  Wij zijn verplicht om in de lagere school nog steeds heel wat maatregelen te volgen,  voldoende afstand in de klassen, de klasbubbels niet met elkaar in aanraking laten komen, enz. Dit vergt weer heel wat denkwerk en organisatie. Van zodra de veiligheidsraad alles heeft goedgekeurd en wij definitief onze puzzel gemaakt hebben zullen jullie weer op de hoogte gebracht worden met de juiste richtlijnen.

Wij blijven opvang voor het lager organiseren maar willen nog steeds vragen om hiervan enkel gebruik te maken indien het echt niet anders kan.

Wij zullen opnieuw een brief in jullie brievenbus posten zodat iedereen de informatie zeker gaat krijgen..

Wij vinden het zelf niet prettig om steeds heel de planning te moeten omgooien en beseffen heel goed dat dit voor jullie ouders niet gemakkelijk is. Toch hopen we er samen weer het beste van maken.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

groetjes

Renke